Restaurace

Jelikož Vám chceme vždy nabízet jídla z čerstvých surovin, rozhodli jsme se pro následující koncept jídelních lístků. Každý všední den máme pro vás připravenou nabídku jedné polévky a tří až čtyř hlavních jídel. Ve všední dny dále máme menu, které je platné vždy od 15:00. V tomto menu průběžně lehce obměňujeme, takže se čas od času více či méně pozmění. Na stálém lístku potom naleznete naše nápojé a malé dobroty k pivu, které pro vás máme připraveny vždy. Věříme, že si u nás pochutnáte.

OTEVÍRACÍ DOBA

PO-ČT:11:00 - 18:00
PÁ-SO:11:00 - 23:00
NE:11:00 - 18:00
Dnes
Sobota 15. 2.
POLÉVKY
Indická polévka z černé a červené čočky s kořením tandori75
Krevetová polévka s rýžovými nudlemi, kokosovým mlékem, marinovaným vejcem, červeným karí - lehce pálivé95
Hovězí vývar s dim sum knedlíčky a zeleninou julienne85
HLAVNÍ CHODY
Smažené jarní závitky (4 ks) plněné kuřecím masem a zeleninou, wakame salát, sladká sojová omáčka135
Smažený vepřový řízek tonkatsu, wasabi bramborová kaše, salát z pak choi, čerstvého zelí a karotky, japonská sladká sojová omáčka245
Krůtí na červeném kari s cizrnou, zeleninou, kokosovým mlékem, zázvorem a čerstvým koriandrem - lehce pálivé225
Pomalu pečený vepřový bůček v hoisin omáčce, jasmínová rýže, mungo klíčky, mladou cibulkou a čerstvým chilli - pálivé pouze chilli, lze i bez245
Smažená asijská rýže s krůtím masem, zeleninou a vejci - nepálivé, lze i vegetariánská varianta225
Teplý salát z rýžových nudlí se silnou sojovou omáčkou, sweet chilli omáčkou, zeleninou a krůtím masem nebo marinovaným tofu- slabě pálivé215
Vepřové výpečky, bramborový knedlík, zelí215
Hovězí pivovarský guláš, houskový knedlík235
Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, těstoviny nebo rýže215
Smažený krůtí řízek, domácí bramborový salát 245
Kynuté borůvkové knedlíky, žahour, zakysaná smetana195

16. 2.
POLÉVKY
Indická polévka z černé a červené čočky s kořením tandori75
Krevetová polévka s rýžovými nudlemi, kokosovým mlékem, marinovaným vejcem, červeným karí - lehce pálivé95
Hovězí vývar s dim sum knedlíčky a zeleninou julienne85
HLAVNÍ CHODY
Smažené jarní závitky (4 ks) plněné kuřecím masem a zeleninou, wakame salát, sladká sojová omáčka135
Smažený vepřový řízek tonkatsu, wasabi bramborová kaše, salát z pak choi, čerstvého zelí a karotky, japonská sladká sojová omáčka245
Krůtí na červeném kari s cizrnou, zeleninou, kokosovým mlékem, zázvorem a čerstvým koriandrem - lehce pálivé225
Pomalu pečený vepřový bůček v hoisin omáčce, jasmínová rýže, mungo klíčky, mladou cibulkou a čerstvým chilli - pálivé pouze chilli, lze i bez245
Smažená asijská rýže s krůtím masem, zeleninou a vejci - nepálivé, lze i vegetariánská varianta225
Teplý salát z rýžových nudlí se silnou sojovou omáčkou, sweet chilli omáčkou, zeleninou a krůtím masem nebo marinovaným tofu- slabě pálivé215
Vepřové výpečky, bramborový knedlík, zelí215
Hovězí pivovarský guláš, houskový knedlík235
Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, těstoviny nebo rýže215
Smažený krůtí řízek, domácí bramborový salát 245
Kynuté borůvkové knedlíky, žahour, zakysaná smetana195

Pondělí 17. 2.
POLÉVKY
Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi55
Pórkovo-bramborový krém se smetanou a máslovými krutony55
HLAVNÍ CHODY
Smažený květák, petrželkový brambor, tatarská omáčka185
Teplý asijský salát s rýžovými nudlemi, zeleninou a krůtím masem185
Steak z vyzrálého nízkého roštěnce, opečené brambory s dipem ze zakysané smetany, listový salátek295
Smažený vepřový řízek, domácí bramborový salát 195
Roláda z krůtích stehen, šťouchané brambory, zelný salát175
Kytínská vepřová pečínka, bramborový knedlík, zelí175
Hovězí pečeně ala španělský ptáček, rýže nebo houskový knedlík185

O RESTAURACI

Součástí každého správného pivovaru je hospoda. Tu naši jsme se rozhodli postavit pěkně od základu. Ve dvou patrech pro vás máme připravených přes sto míst k sezení, v létě pak dalších padesát na čerstvém brdském vzduchu. Interiér jsme navrhli tak, aby se líbil nejen hostům, ale i nám. Můžete se tedy těšit na útulné dobové prostředí, ve kterém můžete posedět se svými přáteli a nechat čas jen tak plynout, zatímco si užíváte džbánek dobrého piva. A když vám vyhládne? Pokud máte chuť na utopence ze supermarketu, moc vás nepotěšíme. Naše kuchyně je založená na práci s lokálními českými surovinami, ze kterých vám náš šéfkuchař připraví jakoukoli pochoutku od tradičních českých dobrot po naše podnikové speciality. No a pokud nás po jídle budete na kolenou prosit o recept, věřte, že naší tajnou přísadou není nic jiného, než poctivá práce a láska k řemeslu, které si naši lásku zaslouží.

A samozřejmě u nás můžete zaplatit i svou platební kartou.