Restaurace

Jelikož Vám chceme vždy nabízet jídla z čerstvých surovin, rozhodli jsme se pro následující koncept jídelních lístků. Každý všední den máme pro vás připravenou nabídku jedné polévky a tří až čtyř hlavních jídel. Ve všední dny dále máme menu, které je platné vždy od 15:00. V tomto menu průběžně lehce obměňujeme, takže se čas od času více či méně pozmění. Na stálém lístku potom naleznete naše nápojé a malé dobroty k pivu, které pro vás máme připraveny vždy. Věříme, že si u nás pochutnáte.

OTEVÍRACÍ DOBA

PO-ČT:11:00 - 20:00
PÁ-SO:11:00 - 23:00
NE:11:00 - 19:00
Dnes
Sobota 14. 6.
POLÉVKY
Gulášová polévka75
Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi75
HLAVNÍ CHODY
Grilovaný kančí hřbet, pečené brambůrky grenaille s rozmarýnem, šípková omáčka s červeným vínem, domácí nakládaná zelenina325
Chicken burger, domácí hranolky, chipotle dip295
Grilovaná zauzená kachní prsa na listovém salátu s brusinkami marinovanými v portském víně, vlašskými ořechy a citrusovým dresinkem275
Grilovaný filet z okouníka nilského, opečené brambůrky grenaille, salát z grilované zeleniny275
Grilovaný sýr Halloumi na jarním listovém salátu s ředkvičkami a rukolou235
Domácí hranolky,majonézový dip nebo kečup125
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, restovaná cibulka235
Smažený krůtí řízek v kukuřičné strouhance, lehký bramborový salát s koprem, ředkvičkami a zakysanou smetanou255
Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami, houskový knedlík255
Roláda z krůtích stehen, šťouchané brambory s jarní cibulkou, zelný salát235
Katův šleh z vepřového masa, bramboráčky215
Caesar salát s krůtím masem, krutony, ančovičkový dressing245
Řecký salát s olivami kalamata, panenským olivovým olejem a sýrem feta195
Kynuté knedlíky plněné jahodami, sladký tvaroh s mačkanými čerstvými jahodami195

Pondělí 16. 6.
POLÉVKY
Bramboračka s houbami55
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi55
HLAVNÍ CHODY
Míchaný listový salát s rajčaty, okurkami, tzatziki dresinkem a krůtím masem195
Špagety pomodoro s bazalkovým pestem a parmezánem185
Smažený řízek z krkovice, petrželkový brambor, okurka nebo bramborový salát195
Grilovaný vyzrálý hovězí flank steak, domácí hranolky, chipotle dip, listový salátek285
Segedínský guláš, houskový knedlík175
Krútí maso na červeném kari se smetanou, jasmínová rýže185
Opečená klobása, čočka na kyselo, sázené vejce185

O RESTAURACI

Součástí každého správného pivovaru je hospoda. Tu naši jsme se rozhodli postavit pěkně od základu. Ve dvou patrech pro vás máme připravených přes sto míst k sezení, v létě pak dalších padesát na čerstvém brdském vzduchu. Interiér jsme navrhli tak, aby se líbil nejen hostům, ale i nám. Můžete se tedy těšit na útulné dobové prostředí, ve kterém můžete posedět se svými přáteli a nechat čas jen tak plynout, zatímco si užíváte džbánek dobrého piva. A když vám vyhládne? Pokud máte chuť na utopence ze supermarketu, moc vás nepotěšíme. Naše kuchyně je založená na práci s lokálními českými surovinami, ze kterých vám náš šéfkuchař připraví jakoukoli pochoutku od tradičních českých dobrot po naše podnikové speciality. No a pokud nás po jídle budete na kolenou prosit o recept, věřte, že naší tajnou přísadou není nic jiného, než poctivá práce a láska k řemeslu, které si naši lásku zaslouží.

A samozřejmě u nás můžete zaplatit i svou platební kartou.